Loopbaanbegeleiding

Wat is loopbaanbegeleiding?

Een coachingtraject waarin je samen met je loopbaancoach jouw individuele behoeften op professioneel vlak bepaalt. Stap voor stap ga je op weg naar een nieuw doel, een nieuwe uitdaging in je leven. Tijdens dit traject ga je jezelf beter leren kennen en ontdek je jouw talenten, competenties en waarden. Alsook jouw belemmeringen, angsten en misschien jouw blinde vlekken. Van daaruit is het de bedoeling om over te gaan tot actie en de inzichten te gaan toepassen in het dagelijks leven.

Voor wie?


Loop je momenteel vast in je job?

Zie je door het bos de bomen niet meer?

Neem je jouw werk mee naar huis?

Ben je op zoek naar een betere work/life balance?

Heb je moeite om op te komen voor jezelf?

Buig je onder toenemende werkdruk?

Heb je weinig zelfvertrouwen?

Durf je geen “NEEN” zeggen?

Loop je tegen je eigen perfectionisme aan?

Zit je in een negatieve spiraal?

Stel je jezelf de vraag of je jouw huidige job voor de rest van je leven wilt doen? 


Wanneer je hier meerdere keren “ja” op hebt geantwoord, dan ben ik er zeker van dat ik jou hierbij kan helpen!

Hoe gaan we te werk?

In ons traject word je zowel als werknemer of als zelfstandig ondernemer individueel begeleid. 

We vertrekken vanuit jouw huidige situatie en gaan eens kijken wat er allemaal goed en fout loopt. Waar jij jouw energie uithaalt en waar jouw energielekken zitten. 

Vervolgens kijken we enerzijds naar jouw talenten, vaardigheden, competenties en waarden, anderzijds naar jouw angsten, overtuigingen en trauma’s die jou belemmeren om bepaalde stappen te nemen. 

Door middel van coaching technieken (gesprekken, oefeningen, belevingen,… ), krijg je een duidelijker beeld omtrent jouw mogelijkheden, visie, missie en carrièrepad. We gebruiken hiervoor ook technieken ivm. communicatievaardigheden, assertiviteitstraining, time-management….


     

Je kan dit traject volgen in samenwerking met de VDAB-Loopbaancheques
waardoor jij 45€ betaald voor je eerste loopbaancheque van 4 uur coaching

en 45€ voor je tweede loopbaancheque van 3 uur coaching. 

Testimonials

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Doe zo verder! (I.G.)

Bedankt om me zo goed te helpen, ik ben zeer tevreden van je service. Je bent een heel empathisch iemand, begripvol, geduldig, positief, lief. Ik vind dat je mij op alle vlakken geholpen hebt. Op privé vlak en werkvlak. Doe zo verder! 

Ms. Nameless
Add Your Stars
Zeker een aanrader! (L.B.)

"Ik ben gestart met loopbaanbegeleiding omdat ik de weg op professioneel vlak kwijt was. Mijn jobcoach was een energierijke dame die heel veel positivisme uitstraalt. Doorheen de sessies leer je door specifieke oefeningen wat jouw competenties, talenten en waarden zijn. Tevens heeft ze mij ook geleerd om mijn grenzen te stellen. Kortom, zij heeft mij dichter bij mezelf gebracht. Met de vele tips en tricks die ik van haar geleerd heb, ga ik de uitdaging aan om een andere weg in te slaan. Loopbaanbegeleiding, zeker een aanrader!"

Ms. Nameless
Add Your Stars
De bekwaamheid en gedrevenheid van de coach staat dan ook buiten kijf. (G.D.S)

Na een behoorlijke tijd te werken in dezelfde uitzichtloze job, had ik besloten mij in te schrijven bij "The Job Coach".

Toegegeven, mijn verwachtingen waren hoog dus stak ik hier veel hoop in.

Ik ben dan ook zeer blij te kunnen bevestigen dat mijn verwachtingen werden ingelost. Ik vond dan ook niet alleen een waaier van mogelijkheden in een sector die me lag, maar kreeg ook een emotionele boost om mij te engageren voor een nieuwe job.

De bekwaamheid en gedrevenheid van de coach staat dan ook buiten kijf.

Ms. Nameless
Add Your Stars

FAQ

Bekijk hier de veel gestelde vragen: