Hoe afvallen en lichaamsvertrouwen
krijgen met EFT

100 Ontkrachten overtuigingen om op te tikken

Als je precies wilt weten wat je tegenhoudt om af te vallen en je zelfverzekerd te voelen in je lichaam...


En hoe je EFT Tapping kunt gebruiken om de onbewuste emoties, overtuigingen en nog veel meer te overwinnen die je ervan weerhouden om af te vallen. Ga dan nu naar mijn gratis ebook.

50%
JA, ik wil het ebook "Hoe afvallen en lichaamsvertrouwen krijgen met EFT"
Je gegevens zijn bij ons veilig.
Gratis downloaden
De meeste programma's voor gewichtsverlies en dieetplannen proberen meteen een oplossing te bieden zonder eerst te begrijpen wat het probleem veroorzaakt. Ze bieden een pleisterbenadering die op lange termijn niet werkt.

Om echte resultaten te krijgen, moet je de onderliggende emoties, patronen, overtuigingen, trauma's en meer aanpakken die tot de gewichtstoename hebben geleid.

Ten tweede, als we eenmaal weten wat de oorzaak is van de gewichtstoename en wat leidt tot het gebrek aan lichaamsvertrouwen, kunnen we Tapping gebruiken om die oorzaken weg te nemen en uiteindelijk blijvende resultaten te creëren. Ik zal je laten zien hoe in dit ebook.

Dus eerst en vooral moet je begrijpen welke de onderliggende, meestal onbewuste, factoren er de oorzaak van zijn dat je gewicht toeneemt en je zelfvertrouwen afneemt (naast gewoon meer gewicht).

 

"In dit ebook wordt op een duidelijke en overzichtelijke manier uitgelegd wat EFT precies inhoudt. Het bevat heel wat handige tips en oefeningen die je op weg helpen om deze krachtige techniek zelf te kunnen toepassen en de voordelen ervan te ervaren, mét directe resultaten."

Kim Roland

Ik kon het amper geloven dat afvallen en me zelfverzekerder voelen ook te maken had met mijn overtuigingen die ik had en niet alleen rond gewicht. Dat het zo natuurlijk, gemakkelijk en duurzaam zou zijn, had ik nooit voor ogen gehouden. Vandaar dat ik dit aan heel de wereld wil bekend maken. Deze aanpak was namelijk het ontbrekende puzzelstukje van de reis van mijn eigen gewichtsverlies en lichaamsvertrouwen. Het is ook het "Aha!" moment dat ik heb zien gebeuren bij al die vrouwen die ik tot nu toe heb mogen begeleiden. Al die momenten begonnen met de oplossingen in dit ebook.


Waar gaat dit ebook in het kort nu over ?

  • Het ontdekken van je beperkende overtuigingen rond afvallen en lichaamsvertrouwen.
  • Wat "Tapping" is en waarom het je hersenen en lichaam kan herbedraden.
  • Hoe gebruik je "Tapping" om je overtuigingen over gewichtsverlies en lichaamsvertrouwen te veranderen.
  • Hoe je je resultaten met "Tapping" kan katapulteren.

null

Download dit E-book nu, hij is volledig gratis !

* Gedaan met die strijd rond gewichtsverlies en lichaamsvertrouwen!

   Deze behoren  tot het verleden.

* Eindelijk kan je je lichaam waarderen en weer genieten van het leven.

* Eindelijk op een natuurlijke en plezierige manier afvallen en nog duurzaam bij.

 

50%
Download NU