Mijn missie

Ik wil mensen zoals jij inspireren, adviseren, motiveren en vooruit helpen.
Zo wordt jouw levenskwaliteit beter, sta je meer in je eigen kracht
en leid je een comfortabeler en gelukkiger leven.
Dit doe ik via Coaching, EFT en Energetische Healings.

Wie ben ik?

Ik ben iemand die op mijn levenspad al veel uitdagingen gekend heeft. Deze hebben mij tot op de dag van vandaag gemaakt tot wie ik nu ben. Wanneer ik daarop terugkijk mag ik daar best fier op zijn want het is de aanhouder die wint !


Ik heb een heel strenge maar rechtvaardige jeugd gekend. Mijn papa is gestorven toen ik 21 jaar was en ik vlak voor mijn examens stond. Samen met mijn moeder hebben we de eindjes aan mekaar geknoopt om vooruit te geraken in het leven. Ik ben getrouwd geweest, gescheiden en heb 2 schatten van kinderen. Na een 12-jarige carrière in oa. Customer Service, Aankoop en verkoop ben ik in 2009 als zelfstandige winkeluitbaatster gestart bij Veritas. Na 2 jaar had ik het gevoel dat er iets niet klopte. Ik vroeg mezelf af wat ik hier in godsnaam deed. Ik had het gevoel dat ik veel meer in mijn mars had en ben dan op zelfonderzoek gegaan. Ik heb een heel pad afgelegd in persoonlijke ontwikkeling waarbij ik diverse opleidingen, workshops en seminaries heb gevolgd en nog altijd volg. Na 9 jaar had ik het uiteindelijk voor bekeken bij Veritas en ben ik voluit voor coaching en healing gegaan.


Vanuit mijn eigen beleving wil ik jou en anderen helpen meer in hun eigen kracht te komen staan, zelfzekerder te worden en bewuster te leven. Te kijken naar wat jij belangrijk vind in je leven en wat er nog ontbreekt. Waar jouw angsten en belemmeringen zitten en dit op een holistische manier.


Ik ben getraind in verschillende coaching- en healingtechnieken en blijf mij verfijnen om jou nog beter te kunnen helpen.

Aanbod

Loopbaanbegeleiding

Een coachingtraject waarin je samen
met je loopbaancoach jouw individuele behoeften op professioneel vlak bepaald.

Transformatiecoach / EFT

Ervaar je dagelijkse belemmeringen?
Loop je steeds tegen dezelfde dingen aan? Denk of pieker je veel?

Loop niet langer met deze vragen rond. Onze individuele coaching is erop gericht om jouw bewustzijn te verhogen.

Healing / Bodywork

Dit is een methode die door het plaatsen van de handen op verschillende plekken van het lichaam vraagt om een specifieke energie te activeren, om zaken in uw lichaam te veranderen of te transformen. Dit kunnen oordelen, overtuigingen, patronen en dingen zijn waar je kan op vastzitten en die bepaalde aandoeningen gaan creëren.  Kwalen, trauma’s, en letsels worden vrijgemaakt waardoor je lichaam weer optimaal kan functioneren..

Testimonials

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Na een burn-out zat ik ook

beroepsmatig in de knoop. (J.B.)

Bij de aanvang van de loopbaanbegeleiding was mij nog niet helemaal duidelijk welke verwachtingen ik had naar mijn coach toe.  

Doorheen de sessie van de loopbaancoaching kreeg ik beter inzicht in mezelf, mijn waarden, mijn talenten, mijn belemmeringen en de situatie waar ik me vandaag in bevind.  Dankzij Yolanda heb ik inzichten gekregen die me geholpen hebben om een weg in te slaan naar een betere toekomst voor mezelf.

Ms. Nameless
Add Your Stars

Op een dag was ik gewoon ten einde raad. (A.D.)

Mijn spreekwoordelijke emmer was vol. Ik zag geen plezier of nut meer in mijn werk en wou van dag op dag een andere job. Maar hoe zou ik daar aan beginnen ? Bij de VDAB hadden ze de raad gegeven om eens loopbaanbegeleiding te volgen. Ik had daar tot nu toe nog niet van gehoord. Zo ben ik dan bij laat ons zeggen geen gewone vrouw maar een supervrouw terecht gekomen. Een vrouw die mij niet wou aansporen naar een nieuwe job maar die mij mijzelf heeft leren ontdekken. Na mijn acht uur van echt boeiende gesprekken, ben ik dan eigenlijk tot het besluit gekomen dat ik niet diende te veranderen van job  maar dat ik aan mezelf diende te werken. Hierdoor kreeg ik meer innerlijke rust  want indien ik van job zou zijn verandert zou ik weer tegen hetzelfde aangelopen zijn en zou ik mij weer in van alles geërgerd hebben waardoor de geschiedenis zich weer zou herhalen. Want tenslotte, wat bereikt men met al die ergernissen ? Niets ! Enkel innerlijke frustraties en pijn. Dus voor mij was het zeker een ervaring om nooit te vergeten en ik zou aan iedereen een tip willen meegeven. Wil je niet in een burn-out terecht komen, dan is er maar één adres en één supervrouw die je uit het diepe dal kan trekken en dat is bij Yolanda Elsier.

Ms. Nameless
Add Your Stars
Een absolute aanrader! (T.v.d.V.)

Omdat ik de weg een beetje verloren was in mijn carrière, heb ik beroep gedaan op loopbaanbegeleiding via Yolanda Elsier.
Een absolute aanrader!
Een bruisende dame die één en al positivisme uitstraalt en,
dit tijdens elke sessie, voor een stukje meegaf aan mij.
Het idee van “zij gaat mij zeggen wat ik moet doen” bleek absoluut niet de realiteit. Door specifieke oefeningen, gericht op personaliteit én carrière, te doen kwam ik dichter bij mezelf en kreeg ik inzichten in wat me (niet) drijft en hoe ik tot die (de)motivatie kom. Het ging dus veel dieper dan enkel carrièregesprekken. De extra tips & tricks die ik meekreeg heb ik dan ook gretig ter harte genomen.
Ondertussen ben ik er zeker van dat mijn huidige job, dé job is voor mij,
maar dat ik andere uitdagingen moet aanpakken die me
nog verder zullen brengen dan waar ik nu sta.

Conclusie: zeker een aanrader!

Ms. Nameless
Add Your Stars